Ring: 4248 8000

DIGITAL DØRSPION

Bastasikrings digitale dørspion giver dig tryghed og sikkerhedsafstand til døren
doerspion
Digital dørspion
Kvalitetsikret og innovativt design
Perfekt til både villa og lejlighed
Høj billedkvalitet
Tilkoblet til din smartphone og TV

Den digitale dørspion fra bastasikring, giver dig en sikkerhedsafstand til døren. Den medfølgende skærm, kan du placere hvor du vil. De mange funktioner gør det lettere for dig i din hverdag, da du både kan se hvem der ringer på, snakke med dem og åbne døren for dem. Derudover kan den tilkobles til dit fjernsyn, så det kommer frem når der er nogle som ringer på.

Professionel montering
Gratis rådgivning og support
Kvalitetssikrede og innovative produkter
BASTASIKRING
Vi går ikke før det virker
hejmormor
Se det på dit TV
Med bastasikrings digitale dørspion kan du nemt se hvem der ringer på, da vi har gjort det muligt at du kan se hvem der ringer på døren, når du sidder og ser fjernsyn. Ved at tilkoble den digitale dørspion til dit fjernsyn, skaber du en større sikkerhedsafstand til din dør. Ved at udskifte din gamle dørkikkert, med en digital tørspion, kan du nemt og sikkert se hvem der står foran døren, inden du åbner.
DIGITAL DØRSPION
Vær tryg i eget hjem!
Tryghed for hele familien
Vores digitale dørspion passer perfekt til både villa og lejlighed. Ved at udskifte din gamle dørkikkert, med en dørspion med kamera gør du din hverdag tryg for hele familien. De mange funktioner, kan være med til at gøre dit hjem mere sikkert, så du kan føle dig tryg når du åbner døren. Den medfølgende skærm kan du placere hvor du vil, og ved brug af lås-op funktionen, kan du åbne for både porte, døre og garager.
Kontakt
Du kan kontakte os direkte på telefonen, eller skrive os en mail.
Kundeservice
42 48 80 00

Mandag-fredag, fra kl. 8-17.

Vi tilbyder rådgivning og sikkerhedskontrol af dit hjem eller virksomhed, så du er sikker på at få den løsning, som passer til præcis dit behov. Alle vores sikkerhedsløsninger inkluderer professionel installation og montering.

Skriv til os direkte på 
info@bastasikring.dk

Find os her

Kontakt på mail

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Basta Sikring tager forbehold for prisændringer, tastefejl og fejlagtig information.