Ring: 4248 8000

Når du vælger en tyverialarm uden abonnement betyder det, at du ingen månedlige udgifter har til dit alarmsystem.

Hvad får du med en tyverialarm uden abonnement?

Hos BASTA Sikring får du et sikkert alarmsystem, der kan sikre din bolig mod indbrud. Du kan vælge at sammensætte dit alarmsystem så det passer lige til dine behov. Har du internet i hjemmet kan alarmsystemet tilkobles dette via LAN eller WiFi (option) så det er muligt at betjene systemet via app. Du behøver dermed ikke et simkort til at sende beskeder til din mobil, som ellers koster 50 pr. måned.

Vi har sammensat nogle alarmpakker, der passer til lejlighed eller villa. Se her hvad du får med i pakken samt pris:

Tyverialarm til lejlighed »

Tyverialarm til villa og parcelhuse »

Det er muligt at tilføje eksta dele til alle alarmpakker, så som flere dør-/ vindueskontakter og sensorer.

Kontrol af din tyverialarm med app

Har du tilkoblet alarmsystemet til internettet  kan du fjernbetjene det, samt modtage beskeder om forskellige hændelser i dit hjem. Alt efter hvilke sensorer du har installeret kan du fx modtage billeder, besked om røg eller vandskade.

I tilfælde af alarm kan du via app vælge at en nabo eller et nærtboende familiemedlem får en besked så de kan fortage en observation af din bolig.

Tyverialarm uden abonnement til sommerhus, campingvogn eller kolonihavehus

En tyverialarm til sommerhuset kan reducere risikoen for indbrud. En sirene fra alarmen i et stille sommerhuskvater vil skræmme de fleste indbrudtyve væk. Med dør og vindueskontakter kan alle sommerhusets vinduer og døre sikres. Hvis kontakten bliver brudt går alarmen i gang.

Hvis du har internet i dit sommerhus kan alarmen tilkobles, så du via mobil app kan modtage besked hvis den bliver aktiveret. Hvis du ikke har internet kan der købes et simkort til 50 kr. pr./md.

Basta Sikring tager forbehold for prisændringer, tastefejl og fejlagtig information.